maandag 21 mei 2018

Dag 23 - Bacharach-Ockenheim - 26,1 km

We hebben de Rijn verlaten. Vanaf vandaag volgen we een paar dagen een eigen route. In Bingen stopt de LinksrheinischerJakobsweg, en de E8 loopt naar Worms bijna 100 km om. We staan even een paar dagen op eigen benen. Na Worms gaan we weer de E8 op.

In Bacharach maken we nog even wat foto's van uithangborden. Daar maken ze hier wel heel veel werk van. Van eentje hebben we gisteren de wijn geproefd. Die was lekker.


We lopen nog wel de hele dag langs de Rijn, tot Bingen. Vooral verharde weg en dat voelen we. Het is druk en het is warm. Een paar keer lopen we over campings heen omdat we zo dicht langs de Rijn lopen. Er passeren voortdurend fietsers, we lopen over een fiets/voetpad.


 

In Bingen gaan we de Nahe over waar die de Rijn in stroomt.
We hopen in Bingen de laatste stempel van de Linksrheinischer Jakobsweg te krijgen maar het VVV kantoor is net dicht om 13.10 uur.
Daarna draaien we weg van de Rijn en lopen we de laatste paar kilometers naar Ockenheim.

We zijn daar rond half vier waar we worden opgewacht door onze gastheer. Hij is heel vriendelijk, laat ons zien waar we kunnen eten en belt een restaurant om te vragen of ze wel open zijn vandaag.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten