dinsdag 1 mei 2018

Dag 3 - Zoersel-Vorselaar - 19,2 km

We zitten op een kleine camping, De Zeven Geitjes. Piepklein, lekker rustig en goed verzorgd.  

Vanochtend zijn we om acht uur vertrokken bij Wouter, een man die een riante kamer met badkamer verhuurde. Precies wat we nodig hadden.

Vandaag horen we voor het eerst de koekoek. Om 9.40 uur meldt hij zich.

Het is 1 mei, een vrije dag in België. We zien de hele ochtend bijna niemand afgezien van een enkele hardloper of een hondenuitlater. Pas rond tien uur zien we leven: in Pulderbos is het hele dorp aanwezig op het voetbalveld waar toernooitjes plaatsvinden voor de jeugd.
In de verte de Molen van Pulderbos uit 1843
Verder is er nergens iets open dus we eten op een bankje onze laatste krentenbol op. Het is koud maar we hebben goede hoop dat het de komende dagen warmer wordt. Er liggen overal op de bospaden nog flinke plassen ook al is het sinds gisteren droog.


We proberen voor half één in Vorselaar te zijn want daar is een supermarkt die tot die tijd open is. We redden het, dus we doen inkopen, voor een lunch, en voor vanavond en een ontbijt. Het is even zwaar in de rugzak maar we hoeven nog maar een paar kilometers naar de zeven geitjes.

We logeren in een oude stacaravan die wat ons betreft van alle gemakken is voorzien.1 opmerking:

  1. Ad en Anja, we vonden het gezellig dat jullie er waren��. Geniet van jullie reis naar Rome en blijf vooral foto’s en verhalen op jullie blog plaatsen zodat we jullie kunnen volgen....groetjes Roger en Wilma

    BeantwoordenVerwijderen