maandag 18 juni 2018

Dag 51 - Bichlbach - Rustdag

Uitslapen doe je natuurlijk niet want je bent toch op tijd wakker. Maar je mag nog even blijven liggen en dat is wel lekker. 
Het heeft flink geregend vannacht en de wolken trekken al een beetje op. De Zugspitz is helemaal niet te zien. Die kant gaan we morgen op.


Eerst maar wat boodschappen halen, we moeten toch eten vandaag. Gisterenavond hebben we lekker gegeten in een Gasthaus verderop, vandaag proberen we zelf weer iets te maken. We hebben een klein keukentje.
We gaan eerst naar het VVV kantoortje waar we een stempel van Tiroler Zugspitz Arena krijgen. De mevrouw daar is heel ge├»nteresseerd in onze wandeling. Zoals zovelen spreekt ze de wens uit ook ooit nog eens zo'n wandeling te mogen maken. Wanneer het gaat over planning en overnachting geeft ze toe dat Booking en Airbnb inderdaad de beste mogelijkheden zijn om een slaapplek te vinden. 
We gebruiken de dag verder om de komende dagen te plannen. De etappes en afstanden, de overnachtingen. Over zes dagen gaan we over de Reschenpas. Dat is weer een moeilijke dag om iets betaalbaars te boeken want het is dan weer weekend. Zit het weer vol met weekendfietsers en dan schieten de prijzen omhoog. Uiteindelijk lukt het om iets te vinden.Geen opmerkingen:

Een reactie posten